Boek nu
Terug naar nieuwsberichten

31 maart 2023

Vrijheidsmaaltijd Museumkwartier

Schuif aan bij de maaltijd van de stad!

Vrijheid. Ieder jaar in mei staan we erbij stil. Het is nog steeds niet vanzelfsprekend. In Nederland genieten we al ruim 75 jaar van onze vrijheid. Ontmoet op of rondom Bevrijdingsdag op bijzondere wijze jouw stadsgenoten. Eet samen de Vrijheidssoep naar recept van chefkok London Loy en spreek met elkaar over leven met én in vrijheid.

Grootste Vrijheidsmaaltijd van Nederland!

Lunch mee op 5 mei bij de grootste Vrijheidsmaaltijd van Nederland in het Museumkwartier. Je wordt op het Lange Voorhout getrakteerd op een verrassend cultureel programma op de tafel. Ontmoet andere Hagenaars en geniet van de versbereide soep met bijgerechten. Samen eten verbindt en als we elkaar ontmoeten, leren we elkaar kennen en begrijpen. Liever dichtbij huis? Schuif aan bij een van de Vrijheidsmaaltijd Aanschuiftafels die in wijken door heel Den Haag plaatsvinden. We houden graag een plek voor je vrij. Reserveer snel vol = vol!

Soep in de stad

Genieten van de verse soep bij een van de Haagse horeca? Op meerdere plekken staat de soep op het menu! Uiteraard zijn er ook weer blikken soep met uniek ontwerp van Piet Parra te koop op veel verschillende plekken in de stad. Wil je zelf een Vrijheidsmaaltijd organiseren? Ook dat kan!