Museum Den Haag. Museum Bredius aan de Haagse Hofvijver in Den Haag. In een 18e eeuws herenhuis beleeft u o.m. Rembrandt, Jan Steen, van Neer en Hobbema. Lange Vijverberg 14, 2513 AC Den Haag, T +31-70-3620729, E [email protected], https://www.tadaciped.com/levitra-varvenafil.html

Gesloten van 4-09 t/m 27-09 / Closed 4-09 through 27-09.

Vanaf aanstaande woensdag 4 september is Museum Bredius gesloten i.v.m. de op- en afbouw van het festival Masterly The Hague / Museum Bredius will be closed from Wednesday 4 September due to the construction and dismantling of the Masterly The Hague festival.


In Museum Bredius, gelegen aan de Hofvijver in een 18e eeuws herenhuis, beleeft u de privé collectie van Abraham Bredius met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van der Neer, d’ Hondecoeter, Hobbema.

Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 geopend aan de Lange Vijverberg 14, te Den Haag.


Museum Den Haag Museum Bredius

Museum Bredius is een bijzonder museum

De collectie van Museum Bredius is de privé collectie van Abraham Bredius en omvat o.m. schilderijen van Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema. Daarnaast zijn er verschillende zilverwerken en tekeningen te aanschouwen. Tevens bestaat de collectie uit porselein en meubelen. De gehele collectie is ondergebracht in een prachtig herenhuis uit de 18e eeuw, gelegen aan de Haagse Hofvijver in het centrum van Den Haag. Hierdoor wordt een bezoek aan ons museum, een bijzondere ervaring.